Onko sinulla idea, mutta suunnitelma ja toteutus puuttuvat?

Niin oli minullakin, pitkään. Tiesin, että halusin tehdä jotain päätyöni lisäksi, jotain missä pääsen käyttämään täyttä kapasiteettiani ja sitä supervoimaa, joka minulle on annettu.

Vuoden 2022 alussa liityin @vapautasupervoimasiakatemia -kurssille ajatellen, että syteen tai saveen. Uskon kuitenkin, että asiat tapahtuvat syystä. Joku johdatti minut sattumalta osallistumaan Iidan webinaariin.

Samaan aikaan kävin korona-asemalla auttamassa välillä tulostellen tarroja näyteputkiin. Se oli henkireikä ja ihmiskontakteja pitkän kotonaolemisen jälkeen. Tapasin monia ihania ihmisiä ja testausten vähennyttyä meillä oli aikaa jutella.

Huomasin, että monilla oli unelmia ja haaveita yrittäjyydestä. Heillä on ideoita ja ajatus mitä ehkä haluaisivat tehdä, mutta he eivät oikein olleet varmoja miten lähteä viemään ajatusta eteenpäin.

Yhtäkkiä siinä juteltuamme työn lomassa olimme luoneet useamman kanssa vaikka minkälaisia businessideoita iltojen hiljetessä ja eräs kommentti herätti minut;

”Sinun pitäisi tehdä tätä työksesi, osaat jotenkin kysyä oikeat kysymykset ja selkeyttää mun ajatuksia. Meillähän on tässä jo koko konsepti suunniteltu”.

Niin pitäisi, mietin mielessäni. Siitä se lähti. Viimein vuonna 2023 helmikuussa olin siinä tilanteessa, että pystyin sanomaan ääneen; ”Kirkasta Unelmasi -valmennus on julkaistu”.

Muutamia koeasiakkaita minulla on jo ollut vuoden 2022 aikana ja olen päässyt hiomaan yksityiskohtia. Mm. @liisajasuvivalmentaa ja heidän Reitti- sekä Etappi-konseptinsa, nettisivuja ja somestrategiaa myöten on pyörinyt jo jonkin aikaa. Heidän sivultaan www.liisajasuvivalmentaa.fi, (jotka olen suunnitellut), lainaten;

”Unelma, jonka viereen on kirjoitettu päivämäärä on tavoite. Tavoite, joka on pilkottu osiin, on suunnitelma. Suunnitelma, jonka tukena on toiminta, muuttuu todellisuudeksi”.

Liisa ja Suvi valmentaa

Erään toisen valmennettavan @suskumaagista kanssa luotiin Reiki hoitoihin sekä Tarot&Oraakkeli-kortteihin liittyvä businessideaa 2022 loppupuolella.

Jos sinulla on unelma, jonka haluat muuttuvan todellisuudeksi tutustu Kirkasta Unelmasi -valmennukseen. Lähde mukaan. Tehdään tavoitteista totta!

Hetkonen, nettisivuja ja somesisältöä myös?

Luit oikein. Pidän siitä, että sivujen tekemisessä yhdistyy teknologia, visuaalisuus ja kirjoittaminen, jotka ovat kaikki minulle tärkeitä. Tyylini on selkeä ja IT-taustani takaa toimivuuden. Markkinointitausta taas sen, että sivut myyvät, mutta eivät liikaa, vaan sopivasti. Ensimmäiset nettisivuni koodasin jo vuonna 2000 silloiselle verkkokaupalleni. Siitä lähtien on tullut silloin tällöin tehtyä nettisivuja sekä omaan, että yritysten tarpeisiin. Paljon on myös sivujen tekeminen helpottunut (ja toisaalta hankaloitunut) ajan myötä.

Markkinointitutkintoja löytyy parikin kappaletta. Yksi vuodelta 1994 ja toinen (toivon mukaan kohta!) vuodelta 2023. Teen säännöllisesti vaikuttajamarkkinointia @kati_kaa_ tilille ja päivittelen paria muuta omaa tiliäni myös. Vuosien varrella olen tehnyt somea omien tilieni lisäksi kuoroille ja muutamalle yritykselle.

Ota minun tilini seurantaan, jos joku aiheista (tai kaikki!) tuntuvat omalta:

  • @KirkastaUnelmasi – Tämän sivuston ja Kirkasta Unelmasi -valmennuksen Instagram-tili. Autan ihmisiä kohti heidän unelmiaan. Myös nettisivuja ja somesisältöä. Suomenkielinen.
  • @kati_kaa_ – Kati Kaarilan (minun) Malli, näyttelijä, juontaja ja laulaja Instagram-tili. Kauneutta, muotia ja kulissien takaa materiaalia tv/leffa/mainos -hommista. Englantia ja suomea sulassa sovussa. Olen nimittäin Australian kansalainen Suomen lisäksi.
  • @hyvinvointipuhetta – Polkujuoksua, hyvinvointia, treeniä ja hyvää ruokaa. Toinen ylläpitämäni henkilökohtainen Instagram-tilini. Suomenkielinen. Herbalife jälleenmyyntiä. En tuputa. Ostat jos tuotteet kiinnostaa.

Sanoitko malli ja näyttelijä?

Kyllä. Kamera on kaveri. Ainakin minulle. Tein mallintöitä jo nuorempana ja ensimmäinen elokuvaroolini oli vuonna 1997 ”Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava” -elokuvassa ”vaaleanpunaisessa armeijassa”. Rooli oli vähintäänkin mielenkiintoinen ja siinä oli jopa pieni puherooli eduskuntatalon portailla… Nauttikaa nostalgian havinasta! 🙂

90 -luvun jälkeen on toki tullut tehtyä muitakin rooleja, vaikkakin taukoa oli neljän lapsen verran. Tämän hetkisestä näyttelijän ja mallin urasta tarkemmin www.katikaarila.fi sivustolla. Sitä kautta myös yhteydenotot mahdollisiin roolituksiin.

Alla kuitenkin vielä viimeisin showreel niille, joita aihe kiinnostaa. Ainakin tekniikka on kehittynyt reilusti sitten vuoden 1997!