Rehellisesti tyylikästä ongelmanratkaisua. Tehdään mahdollisuuksista totta. Inspiraatiota matkalla unelmiin.

Onko sinulla idea, mutta suunnitelma ja toteutus puuttuvat?

Niin oli minullakin, pitkään. Tiesin, että halusin tehdä jotain päätyöni lisäksi, jotain missä pääsen käyttämään täyttä kapasiteettiani ja sitä supervoimaa, joka minulle on annettu.

Vuoden 2022 alussa liityin @vapautasupervoimasiakatemia -kurssille ajatellen, että syteen tai saveen. Uskon kuitenkin, että asiat tapahtuvat syystä. Joku johdatti minut sattumalta osallistumaan Iidan webinaariin.

Samaan aikaan kävin korona-asemalla auttamassa välillä tulostellen tarroja näyteputkiin. Se oli henkireikä ja ihmiskontakteja pitkän kotonaolemisen jälkeen. Tapasin monia ihania ihmisiä ja testausten vähennyttyä meillä oli aikaa jutella.

Huomasin, että monilla oli unelmia ja haaveita yrittäjyydestä. Heillä on ideoita ja ajatus mitä ehkä haluaisivat tehdä, mutta he eivät oikein olleet varmoja miten lähteä viemään ajatusta eteenpäin.

Yhtäkkiä siinä juteltuamme työn lomassa olimme luoneet useamman kanssa vaikka minkälaisia businessideoita iltojen hiljetessä ja eräs kommentti herätti minut;

”Sinun pitäisi tehdä tätä työksesi, osaat jotenkin kysyä oikeat kysymykset ja selkeyttää mun ajatuksia. Meillähän on tässä jo koko konsepti suunniteltu”.

Niin pitäisi, mietin mielessäni. Siitä se lähti. Viimein vuonna 2023 helmikuussa olin siinä tilanteessa, että ensimmäinen Kirkasta Unelmasi -valmennus nimeltään oli julkaistu.

Vuosien 2022/2023 aikana minulla oli muutamia asiakkaita ja puhujakeikkoja ja olen päässyt hiomaan yksityiskohtia. Jotain kuitenkin puuttui…

Suutarin lapsella ei ole kenkiä

En uskaltanut ”julkaista” omaa unelmaani kunnolla. Se ei vaan oikein tuntunut omalta. Jotain puuttui. Se joku löytyi 2024 alussa ja brändi muuttui Ongelmat Ratkee -nimiseksi. Sparrailu muiden kanssa auttoi löytämään sen mikä puuttui. Ongelmat Ratkee on rehellisesti tyylikästä ongelman ratkaisua, mahdollisuuksia ja inspiraatiota.

Täällä ei maalailla pilvilinnoja. Jos idea kuulostaa omiin voimavaroihin ja tilanteeseen mahdottomalta kerron sen kyllä. Yhtä lailla kerron jos idea on hyvä. Ongelmat ratkaistaan osa-alueet huomioonottaen yhdessä.

Ei ole yhtä oikeaa, tai yhtä väärää. Ei myöskään ole aikataulua missä pitää edetä. Jokainen yritys tekee muutokset omalla tahdillaan sen hetkiset tilanteet ja mahdollisuudet huomioon ottaen.

Ja joskus suutarin lapsella ei ole kenkiä. Onneksi ne kengät löytyi ja Ongelmat Ratkee…

Verified by MonsterInsights